Επίσκεψη της Γυναικείας Ομάδα μας στη EURODIET ! Εκτύπωση E-mail
[ Τετάρτη, 16/03/2016 @ 11:23 ]
 

 


eurodiet 1Aντιπροσωπεία της Γυναικείας Ομάδας μας και της Δ.Ε. επισκέφθηκαν τα γραφεία της εταιρείας EURODIET, επίσημου χορηγού της ομάδας μας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους αλλά και τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της.

eurodiet 3Ο Διευθυντής της EURODIET, ιατρός Κος Διονύσης Βλάχος, υποδέχθηκε θερμά την αντιπροσωπεία μας, ανέπτυξε τη φιλοσοφία και τον σκοπό της εταιρείας και προσέφερε προϊόντα στις αθλήτριες της ομάδας μας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεών τους μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων που θα προγραμματιστούν στο μέλλον, θέτοντας τις βάσεις για την συνέχιση της εξαιρετικής αυτής συνεργασίας !

Ευχαριστούμε πολύ τον κο Δ. Βλάχο και όλους τους ανθρώπους της EURODIET για τις θερμές ευχές τους για επιτυχίες τόσο στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και στα play off του Πρωταθλήματος !

Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για να μάθετε περισσότερα για αυτή και τα προϊόντα της και στην οποία υπάρχει και ηλεκτρονικό κατάστημα για την αγορά των προϊόντων της, βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eurodiet.gr .

 
ATHINAIKOS 2010EUROCUPWINNER ATHINAIKOS GUINNESS RECORD HOLDER